Портмонета – как се правят

портмоне, портфейлПортфейлът е може би най-полезните аксесоар, посветен на женският арсенал към гардероба. През последните години преживява бум, който избутва дизайнерите и производителите на пазара със стотици модели, форми и цветове.

Има жени, които обичат да събират всичко в един много голям портфейл, а не само да ползват една чанта, когато отиват на пазар. Има хора, които избират портфейл с цип или с един бутон клип с джоб за монети. С една дума, няма ограничение за възможностите, които са на разположение, когато искате да си купите портфейл за жена.

Обикновено по-изчерпателните модели имат слотове, където можете да поставите вашите кредитни карти, лични документи и шофьорски книжки. Очевидно е, измерванията и моделите на разположение са много и включват портфейли от по-малки, до по-удобни за съхранение за ключове.

Изборът на идеалния портфейла е много субективен, въпреки че в повечето случаи, тези, които са препоръчителни са тези със среден размер. Такива се поместват лесно в дамската чанта.

Кожена чанта – един от най-избираните материали сред многото налични за изпълнението на портфейла е кожата. Портфейлът от кожа е много стилен и модерен аксесоар. Той най-вероятно никога няма да излезе от мода. Въпреки това, трябва да се отбележи, че кожата е доста скъп материал в сравнение с платно или други тъкани, но със сигурност е много по-голям устойчивост и здрав, предвид факта, че кожите на последното поколение също се третират със специфични продукти, които ги правят водоустойчиви.

Както и да е, важно в избора на портмоне е да се уверите, че е направено или от естествена кожа или имитация на кожа. Това може да стане по отношение на цената, на която се продава. В случай, че тя е била използвана от естествена кожа портфейлът ще бъде много мек и блестящ и има голямо съпротивление на износване при ежедневна употреба. Много цветове са на разположение дори и в случай, че цената също варира в зависимост от размера на портфейла и сумата от джобове и отделения, които представя вътре.

Кой цвят да изберете – има и кожени портфейли, в червено или светло кафяво, два нюанса предпочитани от дамите на определена възраст? На пазара също има и множество портфейли в ярки цветове – розово, синьо и зелено.

Често портфейлът от кожа се комбинира с тоалета. Независимо от цвета, комбинацията на размер има добър избор на пазара. Ако искате кожен портфейл, трябва да се подготвите за сравнително високата цена.

И за накрая, ако сте избрали да подарите кожен портфейл за жена, то научете повече за неговата цена и стойността. Спрете се на голям подарък, идея за специален повод, който ще издържи във времето над и извън модата, както и че няма да се нуждае от прекомерна грижа, за да го запазите в добро състояние.

Scroll to Top