Как да се облечем модерно и с малко пари

модаНе е нужно да харчите излишно, за да си набавите любимата или най-актуална дреха. Може да сте модерни и интересни, облечени в цвят през новия сезон с малко пари. Вече се питате как ли, нека ви кажа:

За целта отидете до гардероба. Отворете го и внимателно извадете всичко навън. Натрупайте на камари, като отделите поли от панталони, ризи от потници, аксесоарите на друго място и така, докато имате няколко купчини.

Прегледайте всяка купчина и ако сред тях откриете дрехи, които вече не ви стават или са скъсани, повредени, на петна, но все още носят нотки от любими неща – цвят, копчета, дантели, презрамки, то отделете ги настрани.

Всички извадки от старите, но любими дрехи отрежете, разплетете, свалете или там, каквото се налага. После пришийте на други облекла, които по един или друг начин са увредени – било то, чрез мазно петно, скъсан на коляното деним, счупен цип или нещо такова. По този начин ще разкрасите и от две-три стари дрехи, които бяха за боклука ще сте направили една нова и актуална лятна дреха.

Откажете се на този етап от импулсивното пазаруване. Съобразете всяка нова дреха или аксесоар с вече наличните в гардероба. Лесно може да импровизирате, включвайки въображението в действие. Някои аксесоари могат да свършат идеална работа в разкрасяването на една стара-нова дреха.

Време е да помислите, с какво може да комбинирате и дали въобще съответстват на стила ви. Ако има такива, които стоят все още с етикети, но сте купили някога, защото ви се сторили много изгодни, то опитайте да продадете или бартеросате в някой сайт за такива обмени. Попитайте и приятели, ако имат интерес.

Съставете си списък с аксесоари и рокля ЛЕТИ черен, които задължително трябва да имате. Комбинирайте ги по различни начини с различни аксесоари. Така всеки път ще изглаждате различно.

Независимо дали се стягате за парти, офис работа или романтична вечеря, винаги ще имате нещо интересно в гардероба, при това са малко пари.

Scroll to Top