Няколко начина да се класирате по-високо в онлайн търсенията

Може да имате ясна представа, как да ръководите бизнеса си, но в уеб пространството има някои правила, които трябва да бъдат спазвани. Тези правила са наложени от големите търсачки и „наказват“ всеки, които ги пристъпи.

За да бъде бизнесът ви на ниво и в уеб пространството, ви предлагаме някои СЕО похвати, които да са вашите зелени светлини:

  • Работа по привличане на линкове

Колкото повече сайтове или онлайн магазин носят връзки към вашия сайт толкова по-високо ще се класира в търсенията. Питайте собствениците на подобни сайтове за носене на линк към вашия сайт. Оферта за извършване на линк към техните в замяна на линк към вашия ще от полза. Вижте тук за: seo оптимизация.

„Фокус върху качеството на връзките“. „Една връзка насочва към вашия сайт от търговска камара или уебсайт университет ще ви помогне повече от дузина връзки от неясни блогове.“

  • Публикувайте висококачествено съдържание и много от него

Колкото по високо е качеството на вашето съдържание от вашия сайт, толкова повече трафик ще привлече от търсачките. Публикувайте завладяващо съдържание и статии, видео клипове и снимки, които го актуализират често.

  • Получаване на социален напредък

Социалните медии са голям съюзник в стратегията за SEO. Бъдете активни в онлайн общности в индустрията. Сподели съдържание на Facebook, YouTube, LinkedIn или Twitter, а теще ви донесат посетителите към вашия сайт.

  • Погледнете в основите

Има чиста, лесна за навигация система на сайт. Уверете се, че е ясно веднага за посетителите, това, което предлагате.

  • Измерване на резултатите

Google Analytics е безплатна услуга, генериране на статистика за поведението на посетителите и това как те са намерили вашия сайт (търсачка, позовавайки уебсайт и т.н.), тяхното географско местоположение и колко време се задържат на всяка страница. Тази информация може да ви помогне да подобрите своята онлайн стратегия.

  • Бъдете търпеливи

Мониторът на резултати от първия ден трябва да е ясен – не очаквайте бързи резултати. „Това обикновено отнема няколко месеца, за да се движите значително по-високо в търсачката за класиране.

  • Висока цел

„Една добра позиция означава появява на първите две страници на резултатите от търсенето. Минали трета страница, не съществува вече. „

  • Открийте нашите решения

Това може да стане, чрез финансиране;

Инвестирайте в проекти на растеж при запазване на вашия паричен поток;

Кандидатствайте онлайн за гъвкав малък бизнес заем;

Инвестирайте в IT с технология и заем;

Трансформация за вашия сайт в ефективен продажби;

Увеличете резултати с дигитален маркетинг диагностика.

Ако все още не сте започнали, то стартирайте с изработка на сайт.

Scroll to Top