Кой матрак е по-добре да изберете

Широка гама от матраци може лесно да се обърка и това се определя от купувача. Оказва се, че матраците не са просто разделени в две категории, но всеки един от тях е с маса и в зависимост от вида на пружини и производство на материали и т.н.. В тази статия ще ви помогне да разберете за предимствата и недостатъците на различните матраци и да разберете как най-добре да изберете.

Кой е най-добрият матрак?

Предимства.

В продължение на няколко десетилетия, пружинните матраци са били най-популярни поради три фактора:

Те са познати на потребителите;

Те са на разположение;

Те съществуват в различни ценови категории имат различни степени на скованост и нива на комфорт.

В допълнение, някои модели изключват ефекта на „вълни“, който идеално пасват на двойки. Тези матраци са най-удобните за двама партньори.

Недостатъци.

Що се отнася до издръжливостта и дълголетието на матраци с пружини, тук те губят, по-голямата част от потребителите остават недоволни от тези качества.

Матраците с пружинни не дават най-високите релаксиращи и обезболяващо действие. Някои модели могат да произвеждат шум и скърцане.

Общо матраци с пружини

Като цяло, на притежателите на такива матраци са щастливи с покупката на 81%, ако това е идеята за използването им ежедневно. Когато става дума за неправилна употреба на матрака, процентът на удовлетворение е малко по-висок.

Най-малко 25% от потребителите докладват за неудобства след три години на употреба, което води до намаляване степента на комфорт и подкрепа.

В началото на използването на матрак потребителите отбелязват сравнително високо ниво на подкрепа и облекчаване на болката. Но с течение на времето матракът получава спадове, които провокират болка, включително болка в гърба. От такива се оплакват 20% от потребителите. Вижте и други интересни неща.

Scroll to Top