3 общи компютърни кошмари и възможните начини за отстраняването им

Изведнъж, ставате по средата на нощта крещите и разбирате, че целият сте покрит от студена пот. Но, спокойно не след дълго ще видите, че сте в леглото и всичко това е било един кошмар.

Въпреки това, на следващата сутрин ставате, обличам се и отиде в офиса. След стартиране на компютъра в офиса, можете отново да крещите и да почувствате онази студена пот. Всичко това в резултат на друг кошмар – компютърът ви се забавя, може да се стартира, или извършване ненужни задачи, дължащи се на някои гаден зловреден софтуер. Всички тези обстоятелства могат да предизвикат недостъпност или загуба на дни или месеци работа. Вие не може да преодолеете този кошмар просто се събуждате!!! Трябва да се определят проблемите и да се върнат решаващите за вас данни. За това може да е от полза ремонт на лаптопи.

Ето и шестте най-често срещани кошмари с компютърни данни и начини за отстраняването им:

  1. Вашият компютър не обувка

Много от вас се сблъскате със ситуации, в които компютърът не може да се стартира. В такава ситуация, трябва да се опитате да зарежда вашата система с диск за възстановяване на Windows. В случай, ако вашият компютър дори не се стартира може да преминете към своя екран за настройка и промяна на реда за зареждане. По този начин, CD / DVD диск или оптичното устройство се появява преди твърдия диск. След това, вие ще получите съобщение на екрана, което казва, че трябва да натиснете определен клавиш „за настройка“.

Следвайте указанията. Най-вероятно, системата ще ви каже какъв е проблемът и ще попита дали искате да го оправите или не.

В друга по-сложна ситуация, трябва да отидете на професионален сервиз за възстановяване на данни. Тук от полза могат да са ви и ремонт на смартфони.

  1. Редовно Поява на „Син екран на смъртта“

Ако се появява син екран на смъртта редовно, тогава имате проблем, който трябва да бъде решен. Почистете всички най-нови версии на Windows, които поддържат регистър на „стоп грешки“ или “ син екран на смъртта“. Спрете грешките свързани с хардуера. Тази програма показва списъка на устройства, които са били изпълнявани по време на катастрофата и подчертава, заподозрени такива. Ако същите шофьори причиняват множество катастрофи, тогава ще трябва да ги актуализирате. Вижте тук за батерии за лаптоп.

  1. „Hard Drive“ – Недостъпен

Понякога, твърдия диск на компютъра става недостъпен и по този начин Windows не може да се стартира. Въпреки това, тази ситуация може лесно да се преодолее, ако имате актуализиран подкрепление. Ако вашето устройство вдига шум, които не сте чували преди, след като затворите вашия компютър веднага го занесете на сервиз услуги за възстановяване на данни. Много вероятно е и проблемът да е свързан с хардуер. Ако вашите дискове не правят какъвто и да било звук и все още се натъкват на недостъпност на данни, то с помощта на ефективно възстановяване на данни софтуер може да се получат нещата.

Scroll to Top