Как да добавите цвят, без боя по стените на апартамент

Апартаментът на живота може да бъде изпълнен с уникални предизвикателства за декориране. Така повечето собственици на жилища често са изправени пред невъзможността да се променя цвета на стените.

Повечето апартаменти са боядисани в неутрални нюанси, с цвят на тен или бежово, които правят малкото декориране величествено. Въпреки това, добавянето на цвят за жилищните стени без боя може да създаде някои отправни точки, откъдето и вие самите да стартирате проект по освежаване стените на дома с тези лесни съвети и трикове. Вижте повече кой може да ви е от полза за izvozva.com.

Гоблени

Гоблени или висящи килими за стена, са чудесен начин да добавите различни цветове, при това без боя. Те обикновено са неразривно вплетени и идват в много различни модели и дизайни.

Огледала

Огледалото не може да изглежда като очевиден избор. За да добавите цвят към стената на апартамент, помислете за варианта с огледало – те ​​работят добре. Те отразяват цветовете на стаята и често идват с цветна или метална конструкция. Изберете огледалото, което е в рамка в допълващи се цветове включени в декора на стаята. Това ще добави незабавно цвят за стените и действа като център на иначе обикновеното пространство. Изберете огледала, които координират добре един с друг или са с размер, рамка или форма. Подредете ги артистично, оставяйки достатъчно място между тях за някои от цветовете на фона на стената. Ако имате излишни неща в апартамента, обадете се на hamalski.com да ги извозят.

Нищо не добавя повече живот и цвят за един апартамент, както една снимка. Рамки за картини са една чудесна възможност за добавяне на цвят на стената, без боядисване. С толкова много различни цветове и стилове, рамки за картини осигуряват гъвкавост при координирани цветови схеми. Ако не може да се намери рамка на картина в нужда цвят, може да използвате съвсем обикновена дървена рамка. Акрилната боя работи най-добре и рамката дори може да се подчертае със стъклени плочки или мъниста за визуален интерес.

Колекции

Пробив на старата колекция може да създаде рекордно оформление на стената за цвят. Старите порцеланови колекции чинии, пощенски картички или изпълнител разпечатки също работят добре като група висяща на стената, за да добавите цвят и да се създадете фокусна точка в стаята. Ако в стаята има рафтове на стената, помислете за поставяне по-големи колекции от стъклени вази, миниатюрни къщи или фигурки върху тях. Това работи особено добре в стаята на детето, където колекцията от любимите фигурки или състезателни коли могат да бъдат гордо показвани. Бъдете креативни за показване на неща, които иначе не биха могли да се видят. Добавянето на цвят за жилищни стени, без да се прилага боя е лесно да се направи. Опитайте се да погледнете по различен начин на това, което в основната цел е свързано с еклектичните идеи.

С професионалистите на kamion.bg може да решите всеки въпрос по ремонта и разчистване на дома.

Scroll to Top