Дългата вечерна рокля – класика в жанра

рокли класикаТакъв модел може да бъде избран и каква рокля за случая. Ако искате вечерта да бъде мистериозно съблазнителна и елегантно секси, изберете модел с дълги ръкави. Напълно затворен отгоре е идеален за стил рокля с декоративни ципове.

При това не е задължително да бъде на драпирани мотиви с дантела. Може да се спрете на дължина до коляното, за да привлечете вниманието на другите.

Този стил е идеален за дами с извита форма. Облечени така за бала със затворени раменете може да подчертаете естествената си красота, с акцент върху грим и прическа. За снимки също е много подходяща, защото хармонично се съчетава с косата.

Романтичният стил на една модерна жена изисква натрупване на къдрици, естествена небрежност, а това допринася за създаване на образа.

Прическата е подходяща за подобен модел рокля с покрити рамене, които ще дадат възможност да се възхищаваме на линията на врата и раменете. В такова съчетание вечерната рокля и косата ще са в хармония, но това не е всичко. Винаги и всичко може. Позволено е да качите косата горе и да направите конска опашка, кок или красиво цвете.

Дамите с тесни рамене могат да изберат модел с ръкави, които да подчертаят, областта на деколтето. В допълнение, този стил е идеален за жени с момчешки тип фигура. Дългите ръкави в съчетание с малки елегантни ръкавици са най-добрият начин за вечерна рокля с дантелени рамене и затворено деколте.

И ако дамата се съсредоточи върху рокли с дълги ръкави и дълги ръкавици, ще създаде аристократична визия. Така ще привлече вниманието на всички мъжете наоколо и ще бъде централна фигура на вечерта.

Женственост и чар в подобно изпълнение на рокли, могат да подчертаят красотата, повече от всеки друг тоалет. Това може да е една привързаност за цял живот.

Основното нещо тук е да не прекалявате с аксесоарите. Самата Деликатна дантела е бижу, така че се набляга на интересна текстура от плат, ¾- ти ръкави, или самия модел, форма като „риба“. Това ще бъде визията на царица. Подходящ за вашата сватба или абитуриентски бал. На добър час!

 

Scroll to Top