Стайлинг с рокля в черни и бели ивици

Ако изберете черно-бяла рокля, тя е доста лесно да се съчетае с всеки един аксесоар. Например Къса елегантна черна рокля, може да се комбинира с почти всичко и то доста сполучливо. На какво обаче да обърнем внимание, ако цветът не е дюс и най-вече ако комбинира няколко цвята.

Например, подходящ за черните ботуши и малка черна чанта са модели, които изглеждат елегантно и привличат погледите. Черно-бяла рокля може да бъде украсена в червено, стилизирана с колан и се добавя червени или бели аксесоари, обувки и чанта. Много модерно съчетание на един прост и изключително лесен за създаване модел е бял велур и слънчеви очила. Този комплект със сигурност не е откритие в света на модата, но е ценен заради простотата и удобството.

Плетена рокля в цветни ивици за всеки ден

Ако изберете рокля с ивици, идеална за всеки ден е важно и да обърнете внимание на подробностите да съответстват на тези ивици. Такава трябва да бъде удобна за носене с обувки с ниски токчета или равни обувки. Усъвършенстването на имиджа може да се получи с една голяма и удобна чанта торба в комбинация с трикотажни дрехи. Това може да се окаже идеалното решение за всеки ден. Една модерна шапка, ще добави малко стилизация и небрежност. Лятна рокля на райе, в съчетание с летен стайлинг навява за смелост и многообразие. Лятна рокля може да бъде дълга и къса. При това е възможно да вземете стилна шапка с широка периферия, райета, платформени сандали с платформа райета или райета стилен съединителя. Някои от нас използват като стил през цялата година, мнозина избират ленти за летни рокли. Едно нещо е сигурно – това е дреха, която всяка жена трябва да има в гардероба си, защото този модел е един от най-разнообразните и през всеки сезон с неговото участие ще създадете класически и стилни комбинации.

 

Scroll to Top