5 Маркетингови митове за съдържанието

Използване на маркетинг съдържание за привличане на посетители към вашия сайт ще ви отведе неминуемо към тези 5 митове.

Както при всичко, съществува един общ термин, който е обвит в мистерия за и против така и при маркетинговото съдържание има много митове. Ето някои от любимите митове и истината около тях.

  1. Маркетинговото съдържание е безплатно

Когато блоговете са нови, хората правят впечатляваща сума пари без да правят инвестиции в реклама. Тези дни са отминали. За да бъдете забелязани, ще трябва вложите пари, да инвестирате в социални медии и маркетинг за търсачки. Понякога се искат много пари, затова опитайте с комплексна услуга seo оптимизация на онлайн магазин.

  1. Това е само един онлайн нещо

Маркетингът и съдържанието не е нещо за интернет. Принтираните маркетингови парчета са форма на маркетинг съдържание просто като технически документи и бързи референтни карти. Дигиталният маркетинг и съдържание е най-новата иновация на добре изпитани стратегии за производство.

  1. Намерете създателите най-ниска цена

Бихте ли търсили най-ниско платеният лекар, адвокат, архитект или фризьорски салон? Правите ли компромиси с личното си Аз. Не правете тогава и щом става дума за бизнесът ви. Можете да получите това, което плащате. Лошото съдържание може да обрече вашия бизнес. Не поемайте риска.

  1. Потърсете работна ръка от чужбина

Работниците в чужди страни са идеални за някои работни места, но за повечето форми на маркетинг съдържание не са наясно. Човек, който не говори английски като свой основен език не знае културните контексти, използвани в езика могат да бъдат по-евтини, но ще прекарате много време за редактиране на съдържанието. Разбира се, някои чуждестранни работници ще предоставят качествен продукт, но бъдете внимателни. Заложете на доказани професионални услуги по seo оптимизация и интернет реклама

  1. Маркетинговото съдържание няма да продължи дълго

Цифровото съдържание маркетинг е добре установена форма на дигитален маркетинг инструмент. Той вече се доказал  само може да продължи нагоре и напред. Разбира се ще се промени, но хората няма да продължат да четат, гледат и да слушате като форми на забавление. Маркетинг съдържанието няма да умре.

 

Scroll to Top