2 вида столове за дома и какво трябва да знаете

Изборът на столове за различните помещения в дома е едно на ръка, Когато обаче става дума за ново обзавеждане не е без значение какво и как избираме. Все пак инвестицията в мебели е дългосрочна, а обзавеждането е гарант за голяма част от комфорта и удобствата в жилището. Ето, защо е важно да знаем, за тези два модела столове:

  1. Специални столове

Специалните столове включват столове, големи и високи, дребни столове.

Дали обаче те са точно за вас? Ако срещате затруднения с намирането на перфектния стол, помислете за проектирането по различен начин, за да отговаря на различни нужди като големина и височина. Ето и някои от специални опции:

Табуретки: Табуретките са сходни с редовни работни столове, но са по-високи от земята. Известни още като бар столове те са чудесен вариант за аранжиране в кухни, около кухненски плот, трапезарии или барове и заведения.

Имате нужда от стол, когато седите на по-високо ниво? Табуретките често не разполагат с облегалка, нито с поставка за краката, но имат пръстен, който върши същата работа да си поставите краката.

Бар столовете са предназначени за големия и високи хора, и могат да издържат по-голяма тежест. Те обикновено имат по-широка и по-дълбока седалка.

Тези столове са направени, за да се използва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Те са допълнително издръжливи на интензивна употреба и имат функции, като висока плътност пяна възглавници и обратно подкрепа за непрекъснат комфорт.

  1. Други столове

Други столове включват сгъване и подреждане. Те са за специални поводи и гости. Ако имате събитие, ако искате да направите страхотно първо впечатление, търсите стилни столове за гости, то трябва да изберете от тази категория.

Тези столове са идеални за извънредни ситуации, тъй като те са олекотени и спестяват пространство.

Изборът на стол за офиса може да бъде много сложен, но това кратко ръководство може да ви помогне поне да започнете.

 

Scroll to Top