Топ 6 от най-добрите инструменти за разкрасяване

Топ 6 най-добрите инструменти, за модерна дамаГримът за жените е като оръжие за война, а днес е малко вероятно да напуснете къщата без него. Възможности да се справяте с нанасянето на сенки, червило, руж и пудра не се отдава на всеки. Въпреки това с годините, никога не е късно да се учите, нали?

Основното правило за грим е почистване и хидратиране на кожа. Към това добавете и стягащ серум atache.

Имайте предвид още, че нито един козметичен продукт няма да изглежда свеж върху лицето ви, ако предварително кожа „не е почистена“ и не се отървете от слоя прах, мръсотия и стар грим. И за да изглежда още по-божествено, използвайте нашите тайни за прилагането на грим с помощта на съвременни козметични средства.

1.Изберете козметичен крем за всички типове кожа

За тези, които не могат да използват, какъвто и да е крем за лице, производителите на козметика създават крем за чувствителна кожа. Такъв е истинско чудо и често изглежда като фин слой маска или основа за грим. Тези кремове обикновено хидрати рат кожата и я правят по-младежки свежа

BB крем с плътна структура ще замени тонът перфектно и се „слива“ с кожата, така да се каже.

Важно! Нанесете само един слой BB-крем, точно по цялата повърхност и не търкайте местата, където има малки бръчки. След 15 минути попийте със суха кърпа, изчакайте пет минути и едва след това нанесете за пълна промяна.

  1. Перли като воал за блясък

Фините прахообразни частици покриват кожата на тънък слой и създават блясък ефект. Изберете отразяващ воал, тъй като той напълно скрива фини линии.

3.Козметика за премахване на тъмните кръгове

Днес, всяка жена, прекарва много дълго време пред компютъра и след разходка на чист въздух – е ключът към свежестта на кожата … Тъмните кръгове се появяват точно, когато се движим най-малко, нямаме достатъчно сън, прекарваме по-голямата част от времето си на закрито. Прикриването на тъмните кръгове може да стане с коректор. Такъв е отлично средство за избелване на кожата. Разбира се, може да използвате един тон по-светъл. Това е особено добре при зряла кожа с бръчки.

4.Грижа за веждите

Красивите вежди са задължителен атрибут за цялостния образ на жените. Със спретнати вежди жена изглежда млада и стилна и не толкова ако занемари тази зона от лицето си или спре да общува с пинсетите.

Важно! Необходимо е само наличието на една добра пинцети и със сигурност няма да се налага в бъдеще да отделяте много време.

  1. Изберете „вашия“ тон

Изборът на подходящ грим, трябва да е свързан с нюанси, които ви подхождат. Ако мислите – какъв цвят да вземете в магазина, дали това да е любимата ви праскова или зелен, който да отива на новата рокля е най-добре да на първо място да изглежда грандиозно.

Важно! Не забравяйте, че сенките се натрошават, така че преди да започнете нанасянето им поставете върху долния клепач половинка памучен тампон.

 

Scroll to Top