Преглед на детски колички на пазара – за какво трябва да следите

детски количкиДетската количка е ключова част от екипировката за най-малки. От ранна детска възраст бебето се нуждае от този атрибут, за комфортен сън и пътуване на дълги разстояния. Тя е полезна до 3-4 годишна възраст на детето.
На пазара съществува толкова голямо разнообразни видове колички, а изборът на най-подходяща може да се окаже трудно решение.

Ето, защо преди покупката на такава, трябва да помислите за мястото, където живеете и къде очаквате да местите количката, колко искате да похарчите.

Ако възнамерявате да взимате бебето с вас на дълги разходки из града ще имате нужда от количка, която е здрава и лесна за маневриране по бордюрите, в магазините и в обществен транспорт.

Ако живеете между селски или крайградски регион и се налага да се придвижвате с автомобил, бебешката количка трябва да бъде лесна за поместване в колата.

Ако ще използвате количката предимно за бързи разходки може да се нуждаете от лека количка.

Активните майки и татковци, които искат да вземат бебетата си по време на спорт, при бягане или туризъм, ще искат здрава количка за джогинг.

В крайна сметка до израстване на детето до 2-3 годишна възраст може да се окаже, че имате няколко детски колички в килера или гаража.

Scroll to Top