Разчистете дома си в 15 минути на ден

Искате да разчистете дома си бързо, но не сте сигурни откъде да започнете? Вижте за почистване на дворове в София или нещо друго.

Може ли да се направи инвестиция на време от 15 минути на ден?

Ако изпълните едно 15-минутно почистване елементарно ежедневно ще видите резултатите веднага – без да се налага да планирате 2-3 часа.

Започнете седмицата свежо, чрез почистване на непотребните вещи в банята. Всички знаем, че понеделник е тежък ден, затова поставете любимият душ гел, крем и шампоан на удобни места, които да откривате дори със затворени очи.

Организирайте със стил дома

Колкото по-често минавате през гардероба поне един път месечно, толкова по-малко време ще отделяте на всяка сесия, за да намерите подходящата дреха.

След 4 седмици на редовно организиране на непотребните вещи в гардероб и скрин, ще забележите нещо странно се случва: по-малко стрес, по-малко непотребни дрехи и вещи там!

Малка кухня организация и идеи

Следваща спирка е входа. Ако можете да управлявате непотребните вещи това пространство всеки ден и най-малко веднъж седмично, то прекарвайте по 15 минути в разчистване на тази област.

Непотребните вещи в кухнята е важно да бъдат изхвърлени. Това е полезно, както за вашето здраве и така и за здрав разум, тъй като е основен източник на храна и много пъти основен комуникационен център на вашето домакинство.

Организирано събиране на книги във всекидневна или хол

Петъкът оставете са за дневни, защото хола е най-лесната за организиране стая. Разчистете и след дълга седмица работа, бихте могли да използвате почивка. Дневните всъщност могат да се натрупват по-елементарно, отколкото всяка друга стая , но тъй като повечето от тях са естествено организирана в зони (развлечения, играчки, книги за четене, бюро), то това е най-лесната стаята, в която се забелязва и премахва елементарното.

Scroll to Top