Клип за вратовръзка – избор според случая

Клип за вратовръзка – избор според случаяАксесоарите за допълнение на облеклото са важни, както за жените така и при мъжете. Един от най-мъжествените и подчертаващи мъжкия костюм е иглата за вратовръзка.

С избора на такъв важен аксесоар, като игла за вратовръзка, трябва да вземете под внимание някои детайли.

Сред многообразието от това малко допълнение има богата цветова платина. Моделите инкрустирани с диаманти, няма да изглеждат на място по време на парти в клуба и обратното имитация клип на дърво, няма да е подходяща за бизнес среща. С други думи, клипът за вратовръзка трябва винаги да съответства на дрес кода.

Например, за всекидневна употреба в офиса е добре, дискретен клип от сребро или имитация на такова.

Разберете и за мистерията около мъжките тиранти: http://fashioncolors.eu/online-moda/мъжка-мода/дрехи-с-които-ще-си-център-на-вниманиет.

Ако обаче ви предстои интервю или участвате в друг случай, когато е важно да направите добро положително впечатление, трябва да изберете клип за вратовръзка клип, който ще подчертае индивидуалността на изображението ви и ще придаде по-голяма хармония на визията.

Стандартна форма на игла за вратовръзка варира около седем сантиметра дължина и е с малка ширина. Основната задача на клипа е да придържа вратовръзката, така че последната да не се промъква при навеждане и да създава неудобни ситуации.

Затягането с игла не трябва да е прекалено, в противен случай връзката ще бъде фиксирана лошо. От друга страна, ако клипът се простира отвъд равенството – вратовръзка и страничен край на ризата ще е признак на лош вкус.

Не купувайте прекалено евтин и от лошо качество аксесоар. Имитациите на някои метали могат да се счупят и да навреди на връзката или ризата. Спрете се на универсален дизайн скоба и високо качество, когато за първи път избирате или ако не сте сигурни в представянето.

 

Scroll to Top