10 съвета как да превърнете дома в свежо пространство

Промяната на дома не винаги е свързана в основен ремонт, обзавеждане с нови мебели или изцяло смяна на жилището. Понякога промяната може да е огромна, а да е свързана с малки подобрения, които всеки от нас може да направи при това за малки разходи и минимални усилия физическа активност. Вижте коя фирма, прави почистване на тавани  мазета София.

  1. Промяна на тапицерията на меките столове и дивани, може да е от голяма полза. Тя не само ще внесе свежест и чистота, но и ще оптимизира много обстановката.
  2. Отървете се от безпорядъка в хола и коридора, с помощта на мебели с тайни секции – като кълба с предпазен капак, картонени кутии и кашони, които са лесни за почистване и прикриване под дивана или спалнята.
  3. Не забравяйте килимите. Ако ги премахнете за пролетта, ще трябва да ги съхранявате далеч от погледа. Ако те не са били нови в дух с интериора лесно може да ги замените с други.
  4. Актуализиране на лампа с нова сянка на друга форма, цвят и модел.
  5. Промяна на крушката в спалнята с по-слаба, която да създаване романтична атмосфера. Между другото, можете да използвате цветни крушки.
  6. Промяна на старите избледнели пердета и завеси с нови, светли. Добавете към всичко това и дълги завеси до пода, които визуално разширяват малките прозорци.
  7. Освежете с нова покривката или поставете декоративна салфетка. Покривката е лесно да се замени с парче плат. Пердетата могат да се използват за ниска масичка за кафе, защото така се скриват списания и вестници лежащи на долната част.
  8. Дървени мебели в неочакван цвят – това ще даде на стаята изцяло нов аромат. Печеливш, както винаги е цвят бяло.
  9. Промяната в баня, чрез кухненски кърпи. Нека цветът им съответства на сезона и настроението ви.
  10. Направете оригинален табла за леглото с ръцете си, защото това парче може да е ярко оцветено с кърпа и шперплат.

 

Scroll to Top