Розово – как да съчетаваме

Психолозите твърдят, че розовите нюанси са цветът на чистота, романтиката и щастието. Този цвят за облеклата е в състояние да вдигне настроението, което е важно, през есента и зимата, когато слънцето става по-малко и по-малко, а природата ни кани да се насладим на ярки цветове.

Защо не внесете романтиката и лекота на ежедневния живот, чрез избора на гардероб. Изберете стилни дрехи в розов цвят? Ето и всички тайни на перфектния стил за вас, както и 5 много секси дрехи: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/рокля-гергана.

Перфектната комбинация

Всички нюанси на розово вървят добре с „универсално“ бяло. Също тенденция, преминава от сезон на сезон, комбинация от нежни нюанси на розово със сиво, кафяво, тъмно синьо черно. Не е необходимо да комбинирате с портокал – Дизайнерите предлагат да се използва за бяло, изумрудено зелено или синьо.

Розовите нюанси придават на образа чар и женственост, която ще се ползва от най-ревностните почитатели на модата.

Много цветове – много възможности! http://nieviete.com/2017/09/18/5-предложения-за-цвят-дрехи-в-цвят-оринд.

Розовата палитра от нюанси изненадва с многообразието си. Експериментирайте с всеки да вид дрехи за нещо ново и различно и създайте блясък с ярки цветове!

Студено бледо розово

Универсалност, романтизъм и целесъобразност. Те са най-важната характеристика на този оттенък. Чувствайте се свободни да го носите, вместо обичайното бяло!

Също така е перфектната комбинация с тъмно синьо, лилаво , изумрудено зелено. Ако предпочитате по „вечни класики“, или отивате на бизнес среща, целта ви ще бъде комбинация от бледо розово със сиво и черно.

Бежово и розово

Нещо, което винаги е на мода – не всеки цвят или стил може да се похвали с такова описание. Отличителна черта на този цвят е, че винаги изглежда по различен начин. Кафяво, червено и оранжево, тъмно сиво и бледолилаво в съчетание с розови нюанси също си подхожда. Вижте още: http://movetospace.eu/2017/09/15/модерни-балетни-модели-в-новия-сезон.

 

Scroll to Top