Какви часовници харесват момичетата – хипстър

Какви часовници харесват момичетата - хипстър.Бийтълс от съвременно време – ярки и оригинални хипстъри – карирана риза, рокли, бабешки чанти, токчета и маратонки, цветни чорапогащи, луди щампи … розови очила, странна музика….Всичко това засилено с множество аксесоари и в крак с хипстър модата.

Всъщност всичко е много по-лесно с предложенията в онлайн магазин за часовници: https://timer.bg.

И хипитата имат свои собствени модни тенденции, към които стриктно се придържат.

Хипарите са като пчели и мед.

Едното не може да се отдели от другото. Всяко самоуважаващо се хипи момиче харесва ретро дамски часовник. Такъв може да е под формата на износена гривна, старо Casio от времето на младините на баща ни или може да бъде модел на модерна марка, изкуствено направена възраст и дизайна от последните десетилетия. Главното условие е часовникът да е нов, сякаш току-що слязъл от рафтовете.

Американската марка Fossil без съмнение е един от най-достъпните модели часовници за момичета. Аксесоарите на тази марка, сякаш се появиха от миналия век, без да забравят високото технологично ниво на настоящия век. Обикновените форми, кожените колани, звукът на класическата Америка от 30-те години на 40-те години не могат да не очароват. Един от най-типичните модели на hipster ES3565. Елегантна кожена гривна с много голям циферблат в класически стил перфектно допълва рокля, шапка с огромна периферия и слънчеви очила в стила на Джаки Кенеди. Добавете към това чорапогащник, маратонки и малко нарцисизъм, разреден с Лана Дел Рей …. и образа на Хипстърско момиче е готов.

Часовникът не трябва да е изключително женствен. Едно момиче може да си позволи да носи мъжки часовник и да изглежда стилно в същото време. Хипстърът е на първо място начин на мислене и философия, а само тогава води и в правилна посока към стила.

Какви часовници харесват момичетата - хипстър

Необичайни часовници с невероятно извит циферблат или без циферблат като цяло, изработени от ярка пластмаса, силикон, дърво, метал, стъкло … само привличат максимално внимание и предизвикват милион въпроси. Колкото по-неразбираем и загадъчен е вашият аксесоар, толкова по-подходящ е, ако сте хип-хоп момиче. Друга основна тенденция са рисунките в стила на поп арт. Ако странният дизайн се комбинира с отпечатъци в стила на поп арт – това е добър часовник за хипстърите.

Може би най-ярката марка е създадена точно за такъв часовник. Днес дизайнери създават все по-блестящи аксесоари, балансират кича и лудостта.

Всеки самоуважаващ се хипстър избира свои модел часовник.

Как се определя времето? Чрез силата на мисълта! Светлият индикатор на светлинния час показва точно кой час в стриктно номерирана клетка. По този начин изчезналият индикатор следва да показва минутите. Тези часовници съвпадат перфектно с този стил.

 

Scroll to Top