8 неща, които определено ще носим тази пролет

Дори поглеждайки през прозореца, навън да е затрупано от сняг, всяка жена е в очакване на пролетта! Как искате възможно най-бързо да скриете в далечния ъгъл всички тези шапки, шалове и кожени палта. Едно познато усещане? След това е време да се запознаете с нещата, които модните дизайнери ни предлагат да носим тази пролет!

  • Елек в козина

Двуредното елече, оборудвана с маса от прости, но ефектни части – колан, красива тока ще бъде един от най-неотложните неща в новата мода на сезона. Може да се комбинира с джинси, панталони и малка черна рокля, както е известно със своя уникален френски стил. Единственото нещо, което може би няма да подхожда е дългата пола, образът става твърде монументален.

  • Облечете се в цветя

 

дрехи, мода, рокля на цветя

Романтична, дори малко наивна рокля ще създаде пролетно настроение за вас и за другите. Поставете залога си върху правилното оцветяване, защото цветните нюанси извън сезона на тъмен фон са идеални. Тези модели рокли на цветя е по-добре да се носят със здрави чорапогащи и строго палто във военен стил или с късо яке. Избягвайте прекалено големи отпечатъци и плътни синтетични тъкани, такава рокля веднага ще ви издигне до ранг „баба“.

  • Тениска с лого

Доскоро тениските с голям надпис върху гърдите бяха на мода, но през тази пролет, марковите неща са по-дискретни и без много бунтарски лозунги.

  • Черно кожено яке

Модата от 80-те се завърна победоносно! Панталони – банани, ултра-къси поли, обширни рамене, гамаши и, разбира се, кожени якета. Те отдавна са престанали да бъдат елемент на изключително моден стил и са се преместили в гардероба на модерната дама. То създава и най-зрелищното изображение, може да се съчетава с високи ботуши с лека рокля, направена от полупрозрачна лека тъкан.

дрехи, мода, рокля на цветя

  • Плисирана пола

Полата плисе визуално привлича погледите към силуета. Изберете модели със средна дължина. Те са по-гъвкави – подходящи както за офис, така и за вечер. По време на работа ги носете с лаконични бански костюми или ризи, а понастоящем облечени с горнище в ленен стил или красив кашмирен джъмпер.

  • Къси дънки

Дължината на дънките, позволява да се покажат глезена. Носете този стил по-добре с балетни обувки или обувки на равна подметка.

  • Права риза

Изборът на перфектен риза е насочен към правите модели. Сега не е нужно да купувате прекалено впити по тялото ризи, които акцентират фигура недостатъци, особено допълнително тегло в областта на кръста и корема. Предпочитайте ги с прави риза, напомняща на мъжка риза.

  • Кожена пола

Дължината на полата може да бъде всичко, от мини до миди, но изборът на стил, зависи от вида на фигура. Притежателките на фигури като „ябълка“ трябва да предпочитат къса пола трапецовиден модел, женствена форма на „пясъчен часовник“ перфектно се подчертава с пола-камбанка. Скриването на големи бедрата трябва да е фикс идея на собственичките на фигура тип „круша“. За тях подходящи са правите модели.

 

Scroll to Top