Козметика за Лейди на 45+

Някои хора казват, че с годините отлежалото уиски и вино стават по-хубави, но за жалост времето не прави нас самите по-красиви, а кожата ни с всеки изминаващ миг губи привлекателността и сиянието си.

Козметика за лейди на 45+:

След тези години дамите са подложени на най-много видими белези на времето. Мрежата от колагенови и еластинови влакънца, които я правят стегната и еластична, драстично намалява своята сила. Кожата постепенно се отпуска надолу, става груба и създава дискомфорт. Излаганията на слънчева светлина могат да доведат до трайни пигментни петна, а бръчките се появяват без осъзнати причини.

Козметика за Лейди на 45+

Как да се борим:

Фибробластите са онова, което прави кожата опъната на вид и плътна на докосване. Ето, защо съставът му трябва да присъства при кремовете и козметиката за дами над 45+.

Съставът на ленено семе и биолипидите в него са от изключително значение за лифтинг ефекта в козметичните продукти. За по-видими резултати може да се използва козметика от био ексфолиант със състав от цент ела и частици от черупка на кайсия.

Противодействие срещу нарушената пигментация на кожата може да се окаже, чрез третиране с козметика от орхидея. Нейният ефект е постоянно избелващ и може да се използва по всяко време. Самият състав спомага не само за заличаване на текущи петна, но и естествено производство на меланин, пигмент, произвеждан от гените в организма.

Козметика за Лейди на 45+

На въпроса – защо кожата повяхва с годините, учените са категорични, че най-големият вредител за младостта на външната ни обвивка са струпваните с години токсини. Последните не само рушат здравите клетки, но и парират възприемането на здравословни и активни вещества от козметиката. В резултат от това се стига до неправилно и неефективно действие на кремове, серуми и други продукти.

Елиминиране на токсините в тялото ни е 50% решение на въпроса със стареенето на кожата. Козметиката с лифтинг ефект и състав от перли може да допринесе за избавяне от този проблем. Установено е в клинични лаборатории, че съставът от перли в кремове и серуми спира вредното действие на свободните радикали до пет пъти. По този начин клетките на епидермиса и дермата се освобождават от натрупванията и започват самостоятелна битка с процесите на стареене.

Като заключение на всичко казано до момента, нека вмъкнем, че колкото и да ни се иска, нито времето назад можем да върнем, нито да спрем годините, но това, с което можем сами да сме си от полза е употребата на съвременни козметични продукти, които да забавят необратимите процеси.

Scroll to Top