Бързи кредити теглене за първи път

До сега всички от нас са чували термина безлихвени заеми. Те са като магнит, който привлича нови клиенти. И защо не? Кой ли не би проявил интерес към кредит, който не натрупва лихви.

В тази статия ще определим някои от най-важните характеристики на теглене на бързи кредити за първи път и какво точно представляват тези заеми. До колко могат да са ефективни и как да разберем дали действително няма скрити такси.

Краткият отговор е, че като цяло тези заеми наистина са без уловки и трябва да се изплатят точно в същото количество пари, които можем да вземем назаем, без никакви допълнителни разходи.

Например, ако се заемат 200 лв. в продължение на 30 дни след това ще трябва да изплати точно 200 лв. Тези безлихвени заеми са много чести и нова услуга.

Те се предлага някои небанкови кредити на пазара, като Минизаем, където новите клиенти получат първия заем, без никакви допълнителни разходи. И това е защо тези безлихвени заеми са понякога се нарича просто „безплатни кредити“. Разбира се това не означава, че можете да получите заем и да не го връщате, а само че няма да връщате нищо излишно.

Най-често срещаният интерес към вида на кредита е тези бързи кредит, който позволява да заемате пари в кратки срокове и обикновено сумата, която можете да получите да достига 1000-2000 лв.. Но тези заеми не са направени за големи плащания, използват за малки покупки и извънредни ситуации. И за тези цели краткосрочните заеми са много ефективни ако са безлихвени. Тогава можеш да вземеш, знаейки, че няма да се налага да плащат допълнително.

Кога можеш да вземеш онлайн кредит

Бързи кредити са изгодни за кредиторите само като маркетингов инструмент. Ако заемете пари от една компания (дори без лихва), то много по-вероятно е да заемете отново и отново по-късно, а това ще носи печалба в бъдеще на небанковата институция. По отношение на кредитоискателя добрата кредитна история ще е гарант за последващо ново кандидатстване с одобрение.

 

Scroll to Top