Как да направим почистване в килера

Питае се, как да поместите неща в малък килер?

За да могат нещата в килера да заемат, колкото се може по-малко място, достатъчно е да възстановите реда с почистване. За целта може да използвате и няколко прости съвета за организиране на пространството.

Те izvozva.bg ще ви кажат, какво да правите и как да компресирате неща в килера.

Как да почистим килера

Ако имате много неща, тогава сте напълно запознати с проблема, когато те вече не се вписват в пространството. За да се избегне това, съхранението трябва да бъде правилно организирано. И няма нищо трудно в такава организация – просто трябва да следвате няколко прости правила.

Лесно може и да потърсите безплатно изхвърляне на стари неща.

Всички ненужни – изгонете от дома!

Този съвет не е толкова лесен за изпълнение, колкото изглежда. Много неща могат да лежат в килера в продължение на години, в случай че „някой ден може да са от полза“. Именно от тях трябва първо да се отървете.

Ако по време на сезона не сте обличали нито веднъж, изхвърлете го смело (или го предай, продай, подари – достатъчно е да се отървете от тях по някакъв начин!)

Как да поставите нещата в малък килер: използвайте организаторите!

Те помагат да се организират малки неща – бельо, чорапи, аксесоари. Може да ги сортирате по цвят, размер и други критерии.

Когато нещата на няколко члена на семейството се съхраняват в един килер, тогава само организаторите ще ви спасят от объркване.

 

Scroll to Top