Как да поставите легло в спалня с две легла

Как да поставите легло в спалня с две легла

Обикновено необходимостта от поставяне на две легла възниква в детската стая или стаята за гости. Във всеки случай, методът за поставяне на тези мебели в спалнята зависи, преди всичко от площта на използваната стая. Ето няколко варианта за спално бельо.

И помнете: Мястото на старите мебели и всички останали битови отпадъци е на боклука.

Трябва да сте сигурни, че всеки може лесно да се движи из спалнята, без да нарушава спокойствието на останалите. Необходимо е да поставите легло в спалнята, така че да осигурите преминаване не повече от 60 см. Това пространство ще позволи да се движите свободно, около спалнята и леглото. Ако до леглото има монтирани шкафове с шарнирни врати, те трябва да бъдат поставени така, че вратите да се отварят свободно, без да докосват околните предмети.

Вариант номер 1

Симетрично разположение на леглата. За да поставите две легла по този начин, се нуждаете от доста голяма площ, защото все пак трябва да инсталирате нощни шкафчета, легла, кресла и допълнително осветление. Най-често паралелното подреждане на леглата се използва в стаи за гости, тъй като тази опция е в състояние да задоволи, както хора от един и същи пол, така и различни.

Как да поставите легло в спалнята с две легла

За да подредите две места за спане в детската стая, трябва да поставите леглата в успоредно едно на друго и да ги подредите, като използвате същия текстил и аксесоари. Това ще даде оригиналност и стил на интериора, привличайки тийнейджърите.

Вариант номер 2

В малката спалнята има таблата на леглото под ъгъл от 90 0, спрямо останалите мебели. Поставянето на легло в спалнята въз основа на главата е възможно само за много близки хора, например за деца. Разбира се, те могат да увеличат своята самостоятелност, ако просто преместят таблото в обратна посока.

Вариант номер 3

Друг вариант за ъглово поставяне на места за спане ще бъде, ако поставите леглата с буквата „g“, оставяйки свободен ъгъл, около главата на леглото. Това пространство може да се използва за организиране на система за съхранение на полезни малки неща. В този случай, вместо нощно шкафче, всички неща могат да бъдат поставени на няколко рафта, подредени в свободния ъгъл. И долната му част може да бъде заета от кутии с неща.

Вариант номер 4

Може да поставите легла в тясна спалня, близо до една стена. В този случай стаята може да е разделена с помощта на килер или преграда, което ще създаде лично пространство за всеки човек. Ролята на бариерата може да се изпълнява от отворен стелаж, върху който се съхраняват книги или играчки.

Тези примери ще са още по-лесни за изпълнение, ако използвате услугите на chistachi.bg. Те осигуряват камиони, товарачи и ниски цени на предлаганите услуги.

Scroll to Top