Кои чанти за през рамо са на мода 2021 година

Всички с нетърпение очакваме началото на пролетта. Модните нови дрехи и аксесоари ще стоплят женското сърце не по-малко от пролетното слънце. Всичко това ще е подплатено с красотата и стила от една готина нова чанта за през рамо!

дамски чанти

Днешните модните чанти 2021 вдъхновяват … Те са подходящи за безгрижна лятна ваканция, постижения в кариерата и забавни партита. Кои са най-добрите дамски чанти за сезоните на 2021, вижте сега:

Практичността се превърна в основната модна тенденция през 2021 г.: дизайнерите все повече ни предлагат големи чанти, както и практични торбички за през рамо.

През 2021 г. играта за оразмеряване на чантата продължава. Някои дизайнери, като Valentino, Khaite и Peter Do, представиха огромни кожени чанти, които пасват на всяка жена по света.

Ярката цветна чанта

Една от основните тенденции в областта на чантите са мрежестите чанти. Те, разбира се, са по-луксозни и са изработени от тъкана кожа, като във Valentino, или украсени с кристали, като Burberry.

Както винаги, модата е еволюция и дизайнерите черпят модни тенденции от предишните сезони.

Добра комбинация са моделите дамски чанти за през рамо от добри стари класики, съчетани с ексцентрични нови опции за тези, които обичат да експериментират.

В новите колекции от 2021 г. модните марки се забавляват, създавайки оригинални чанти, играейки с размери, пропорции, форми и необичайни материали. В резултат на това през пролетта на 2021 г. се наблюдава огромен избор от актуални модели дамски чанти. Сред тях могат да се видят от миниатюрни украсени с перли до чанти под формата на кошници.

Мрежеста чанта

Вече знаете , че мрежата е основната тенденция на сезон пролет-лято 2021 . Естествено е лесно да си представим, че мрежестите торбички ще станат най-популярните през пролетта на 2021 година.

В мрежестата чанта има елемент на лекота и безгрижна естетика.

Квадратни или геометрични чанти

Fashion 2021 играе с геометрични форми, комбинации от различни линии и обеми, нови хроматични композиции.

Разбира се, класическите форми на чанти винаги остават вечни, но чантите с необичайна геометрична форма бележат своя модерен обрат.

Мини чанти

Изненадващо, малките чанти (всъщност портмонета за монети) ще са гореща тенденция, слязла от модните подиуми пролет / лято 2021!

Дори Шанел представя своите модели дрехи с елегантни портфейли, които се носят като огърлици или грациозно се обличат отпред. Това е идеалното допълнение към вечерния тоалет или удобна форма бягство през уикенда, която чудесно замества декорацията.

Модната микро чанта безспорно е хит за 2021. Тя допълва идеално по-големите чанти и помагат да се носят най-важните неща. Такива малки чанти са добри сами по себе си като отделен аксесоар.

Работна чанта

Откриването на перфектната работна чанта, която е елегантна, строга и удобна за лаптоп, не е лесна задача. Тук, обаче добрата новина е, че всяка година модните дизайнери носят нови стилни решения за бизнес дамите и жените с кариера.

Модерни офис чанти 2021

За да изведете офис гардероба си на следващото ниво, ще ви помогнат чанти със строга форма и минималистичен стил. Такива могат да се видят и сред моделите на Burberry и Prada. Модерните чанти от Louis Vuitton, Gucci, Versace и Tibi ще ви помогнат да прекарате работния си ден със стил …

Разбира се, списъкът ни може да стане безкраен, защото освен по форми, цвят и размери, дамските чанти се делят и на марки, модели, материали и т.н.

Надявам се, че поне общите неща сме успели да предадем. Така сами да може да изберете новите модели чанти за през рамо, които са ви харесали и сред тях сте открили чантата на мечтите си.

Scroll to Top