Макси чорапогащи – как да избирате

Макси чорапогащи – как да избирате ако сте с наднормено тегло

Много жени постоянно са изправени пред проблема с избора на чорапогащи или макси чорапогащи. Ясно е, че е още по-трудно е за дамите с наднормено тегло. Последните трябва да вземат предвид редица особености в тена и формите си. Истината е, че с помощта на тази дреха, може лесно да коригирате много недостатъци по тялото, а сред тях е и пълнотата.

Чорапогащи за пълни жени

Чоропогащникът е незаменимо нещо, когато носите рокля или пола. Той се е превърнал в задължителен аксесоар в официалния бизнес стил. Преди да започнете да избирате макси чорапогащи, трябва да прецените външния си вид и да разберете, какво искате да скриете и какво да подчертаете.

Съвет: ако работите в офис, ще трябва да носите чорапогащи, дори в най-горещия ден. Обърнете внимание на опциите в плътността. С параметри 8-12, практически не се усещат по тялото.

Чорапогащи плюс размер, са тези, които стигат до 50 и нагоре. Въпреки факта, че много хора смятат, че чорапогащите не са толкова важен елемент от гардероба, към избора им трябва да се подхожда отговорно. Качеството на продукта определя, колко дълго ще ги носите и какви тактилни усещания ще изпитате.

Съвет: Не пестете от такъв тип дрехи. Добре е да избирате висококачествени чорапогащи. Това кара всяка едра жена да се чувства по-уверена и привлекателна. Чорапогащници големи размери помагат да направите краката по-стегнати и равномерни.

Как да изберем макси чорапогащи

За да избере най-подходящия вариант за макси жена трябва да вземе предвид редица параметри. На първо място, трябва да разберете, че лъскавите и преливащи опции не са най-добрия вариант за вас. Те само ще привлекат вниманието към пълните ви крака, което ще ви накара да изглеждате още по-дебели.

Също така, категорично не препоръчваме да избирате опции с цветни шарки, геометрични форми, лъскави вложки или пъстри стикери. Наред с това, трябва да избягвате плътни или прозрачни модели.

За да откриете най-оптималния вариант, трябва да се придържате към следните препоръки:

макси чорапогащи

Ако сте дама с пълни крака е необходимо да обърнете специално внимание на размера. Чорапогащници големи размери не трябва да са прекалено стегнати или впити. Чорапогащникът с правилния размер ще направи крака ви да изглежда по-слаби и стегнати.

Изхвърлете вариантите с груба мрежа или шарка

Такива ще накарат всяка пълна жената да изглежда смешна и ще привлекат вниманието към недостатъка.

Обърнете внимание на опциите макси чорапогащи с отлични качества

Те са издръжливи, не се късат. Разгледайте по-отблизо вариантите с висока талия и тези, в които горната част е направена под формата на къси панталонки. Такива чорапогащи ще стегнат малко в областта на стомаха, което също ще повлияе положително на цялостния външен вид.

Изберете правилно размера на продукта

Ако сте по-ниски и с по-голямо теглото, изберете най-големите размери от моделите чорапогащници големи размери.

За момичета с наднормено тегло чорапогащи в тъмно сиво или тъмно кафяво са идеални. Те трябва да са матови и да прилягат плътно около крака, като по този начин го правят по-тънък.

Черните свободни чорапогащи са идеални за обувки с токчета. Те визуално удължават краката. Не забравяйте, че носенето на рокли или поли, без чорапогащи е лоша форма. Единственото изключение са летните варианти, които се носят под сандали с отворени пръсти.

Съвременният дрескод изисква постоянно носене на този артикул. Единственият модел, който ще изглежда привлекателен на пълнички момичета е с вертикална лента или рибена кост. Такива продукти, обаче са подходящи само за притежателките на прави крака.

Съвет: Не носете чорапогащи, върху които са се появили дори най-малките бримки. Ще привлечете цялото внимание към тях и следователно към пълните си крака.

С помощта на правилно подбрани макси чорапогащи е възможно да се коригират несъвършенствата на краката, както и да се подчертаят техните предимства. Разбира се, всичко това има временен ефект, но за да направи впечатление е достатъчно.

Чорапогащи с голям размер, изберете от тук: https://loveyourcurvy.com!

Ако имате пълнички крака, не е нужно да се отказвате от носенето на рокли и поли.

В заключение:

Помнете: всяка жена може да е привлекателна, независимо от теглото и телосложението си!

Scroll to Top