5 лесни за избягване грешки в есенния пейзаж при почистване на двор

Есента е чудесно време на годината, в което може да си позволите да седнете и да се възхищавате, на това, как самата природа променя картините извън прозореца.

И това, съвсем не означава, че всичко се свежда до тук. Много от нещата зависят от нашата работа и добре организираното почистване на двор. Това, разбира се може да стане, ако тя е свършена и ние не трябва да мислим за нея до следващата година.

Екстериор на частна къща

Не забравяйте за външния вид на своя дом!

Екстериорът на къщата може да придобие нов облик, особено през есента

Тук ще сгрешите много, ако мислите, че озеленяването се отнася само за живи растения и тревата, около дома ви. Не е така. То също така влияе силно, върху външния вид на фасадите на вашата сграда. Есента е чудесно време да изберете нови цветове и да преобразите своето имение, преди Майката Природа да поеме властта.

Декоративни кутии с растения за антуража на вашата модерна селска къща

Оформящите декоративни форми могат да бъдат, както меки, така и твърди.

Първата концепция включва всички живи същества и това, което може да бъде засадено. Докато последният се отнася до тротоари, пътища, камъни, павета, поставени за безопасност, функционалност и красота. Поддържайте пътеките си чисти, особено през есенните и зимните месеци.

Зелени площи под прозорците на къщата

Зеленината под прозорците и измиването на пътеките, благоприятно променят външния вид на къщата

Зелените кутии са чудесен начин да добавите цвят към вашия сайдинг, тухла или екстериор и да различите дома си от останалата част от къщата. Такава декорация е идеална за къщи, които нямат голяма площ, но искат да трансформират фасадата на сграда със зеленина.

Събиране на паднали листа

Не се заблуждавайте, падналите листа трябва да бъдат премахнати!

Ако живеете в къща, заобиколена от зрели и стари дървета, тогава голям брой падащи листа през есента не могат да бъдат избегнати. И колкото и да обичате да докосвате пикантната зеленина с краката си, наблюдавайки цветовете на сезона на изсъхване, просто е необходимо да почистите тротоарите и територията от тях. Така се предпазвате от непредвидени опасности. Прекаленото количество падналите листа могат да скрият тротоарите или пешеходните пътеки. Наред с това в лошо състояние, могат да се намокрят и да станат хлъзгави за пешеходците.

Басейн в двора

Есента не означава край на поддръжката на басейна!

Много собственици смятат, че краят на лятото символизира края на озеленяването и поддръжката на басейна до следващата пролет! В заблуда са. Помислете сами, дори през есенните месеци ще трябва да се поддържат в перфектен ред. Почиствайте падналите отломки, листа и други видове отломки седмично.

Повече за услугите по поддръжка на дворове и градини, може да разгледате на адрес: https://www.izvozvane.com.

Scroll to Top