Фирма за дезинфекция на апартамент

От висококачествената и безопасна дезинфекция зависи здравето на жители в апартаменти и служителите във всяка една компания, независимо от сектора на предлагани услуги.

Екипът на фирма за дезинфекция на апартамент sofia.bg.services са професионалисти в бизнеса. Те имат повече от 10 години опит в дейността си, разполагат с епидемиолог и лекар дезинфектант под тяхно ръководство и извършват всички дейности по дезинфекция.

Унищожаване на вируси и бактерии

Бактериите са широко разпространени. Тези микроорганизми са много коварни. От тях съществуват само около хиляда разновидности, които са полезни или не вредят на човешкото здраве. Бактериите причиняват тонзилит, пиелонефрит, пневмония и редица други заболявания.

Вирусите, които са най-малките неклетъчни частици, също причиняват множество заболявания. Бактериите и вирусите перфектно понасят температурните промени и показват устойчивост, дори на сериозни дразнители отвън. След като се установяват в околната среда, те могат да проникнат и в човешкото тяло.

За унищожаване на вируси и бактерии, които вече съществуват в помещенията, независимо дали става дума за жилищна сграда или индустриални зони е необходима дезинфекция. В допълнение, превантивната процедура също е полезна, предотвратявайки появата и развитието на инфекции в бъдеще. Това е особено важно за предприятията, извършващи дейности, свързани с продажбата на хранителни продукти, предоставянето на услуги за настаняване (хотели, хостели и др.).

Начини за убиване на бактерии и вируси

Локалните дезинфектанти не вредят на хората и домашните любимци, елиминират всички известни на науката инфекции и са без мирис. В процеса на унищожаване на бактерии и вируси, компанията използва само професионални инструменти, които ви позволяват ефективно да обработвате повърхности и помещения, независимо от техния размер.

По правило работата се извършва на етапи. На първо място, засегнатите повърхности се третират с лекарства. В същото време се унищожават бактериите и вирусите, както и техните спори и други вредни вещества. При избора на лекарството се вземат предвид параметри като специфичната активност на обекта, които се обработва по реда на взетия повърхностен материал.

Друг етап от работата, за да се отървете от инфекцията е борбата с мухъла. Мухълът е разновидност на гъбичките, които освен, че увреждат повърхността, допринасят за появата на заболявания (алергии, бронхиална астма и др.). В ежедневието и на работното място е необходимо да се борим с появата на мухъл. Ако се образува такъв е необходимо да се елиминира.

Унищожаването на вируси и бактерии е особено важно за организации с голям брой служители или посетители. Професионалистите от фирма за дезинфекция на апартамент са в състояние да се справят с най-сложните задачи, извършвайки комплексна обработка на помещенията.

Как да поръчате дезинфекция на апартамент

  1. Обадете се по телефона и направете заявка.
  2. Може да попълните и контактната форма

Как се дезинфекцират стаите

  1. Екип от дезинфектори ще посети обекта в определен час и дата и ще извърши превантивна или крайна дезинфекция.
  2. След приключване на работата се издават работни удостоверения за извършена дезинфекционна работа и всички прилежащи документи.

Всички работи по дезинфекция се извършват само по метода на студена мъгла, именно този метод на обработка позволява да се гарантира висока ефективност, както при обработката на големи помещения с труднодостъпни и отдалечени места, така и на малки помещения.

В същото време се дезинфекцират въздуха, стените и повърхностите.

Източник: https://www.sofia.bg.services/dezinfekcziya-pochistvane/

Scroll to Top