Защо картини по номера са най-добрите

Питате се, защо възрастни хора избират картини по номера ли? Смятате, че рисуването по номера е само за децата? Веднага ви спираме и посочваме редица аргументи. Ето, какво да направите:

  1. Ориентация в модни новости и избор при покупка

Посоките се задават от трендсетърите, за които се избира посоката. Тук, не става дума за моментна приумица, а съзнателен избор, базиран на интерес. Те се фокусират, върху прогнозиращите тенденции, които сериозно оценяват перспективите за развитие на течения, събирайки информация от цял свят.

Хората са уморени от iPad-технологията за създаване на апартаменти, искат да видят и подчертаят „живо“ изкуство. Расте интересът към обикновените хора, ежедневните събития, а не към абстракцията. И в същото време всеки от купувачите иска да се почувства като създател на картина, дори и да е направена от номера. В крайна сметка клиентът избира яркостта на цвета, дълбочината на сянката, наситеността на сянката.

  1. Оригиналност на сюжетите

Тематиката на творбите е разбираема и близка до мнозина. Това може да са картини с: деца, животни, пътуване, природа, чувства. Каталогът е набор, линия от картини, представляващи интерес за възрастни. Има и картини, които тийнейджъри и дори по-малки деца могат да избират – рисуване по номера. Популярни предложения от филмови сюжети и анимационни филми ще ви позволят да украсите дома си с артистични творения.

  1. Максимално удобство при рисуване

Всеки комплект съдържа комплект акрилни бои и 3 четки. Те помагат да работите добре с шаблона, създавайки страхотно творение. Клиентите получават морално удовлетворение от процеса. Рисуването помага по-лесно да се премине, през неприятна житейска ситуация, да се постигне вътрешен мир и да се подредят мислите.

  1. Яркост на снимките

Психолозите твърдят, че наситеният цветен фон говори за многостранната природа на индивида, за желанието му за щастие. Нашите творения са готови да се състезават със самата природа за сочността на нюансите! Поставени на стената, те редовно ще дават страхотно настроение, предизвиквайки гордост от работата.

  1. Уникална цветова схема и дизайн на кутията

Как да се отклоним от традиционното и да подарим нестандартен подарък на скъп човек? Дайте му боя по номера от Estela.bg. При покупката на памучно платно с палитра, бои, четки и картина за изобразяване на готовия сюжет, получавате комплект сгънат в красива картонена опаковка с логото на марката.

  1. Надеждни рамки

Платно без рамка изглежда незавършено. Изберете подходящ комплект картина по номера и пълният набор от, това, от което се нуждаете, за да бъде творбата ви като на истински художник!

Време е да изберете темата, която ви харесва най-много. Време е да се потопите във вълнуващия свят на живописта!

Scroll to Top