6 дизайнерски грешки в домa от фирма по почистване и извозване на отпадъци

Днес ще ви запознаем с 6 дизайнерски грешки в домa от фирма по почистване и извозване на отпадъци.

Вашият дом е отражение на вашата личност. Първото нещо, което вашият гост ще забележи е декорът. Често жените прекаляват с дизайна в дома си. И, в резултат на това къщата изглежда хаотична и неорганизирана.

6 дизайнерски грешки във вашия дом

Ако сте наясно с няколко често срещани грешки в дизайна, такива са ни предоставени сега от sofia.bg.services, то тогава ще ви е по-лесно да обзаведете дома си по възможно най-добрия начин. Ето няколко дизайнерски грешки във вашия дом, които да избягвате.

  1. Безпорядък в коридора

Това е първото място, където се срещате с гостите си. Уверете се, че го поддържате чист и подреден. Входът на вашия дом създава цялостно впечатление за вашата личност, за това каква домакиня сте. Дори при най-малките съмнения потърсете екип професионалисти по почистване и извозване на отпадъци.

  1. Без огледала в малките стаи

Ако имате малка всекидневна, тогава използването на огледала ще я направи да изглежда по-голяма. Поставете ги върху стени или повърхности на шкафове. Днес има много различни варианти на огледала. Лесно може да изберете някои, които да отговарят на стила на вашата стая. Друго предимство на огледалата е, че те отразяват светлината и осветяват стаята ви.

  1. Бюст с мебели

Това е най-голямата грешка в дизайна, която трябва да избягвате. Не подреждайте много маси, столове и други мебели. Ако направите това, то ще изглежда пълно с боклуци. Колкото по-малко мебели, толкова по-добре изглежда вашата стая. Ограничете се до малко количество мебели и декоративни орнаменти.

  1. Грешна цветова комбинация

Хармонизирането на цветовете играе важна роля в дизайна. Цветът влияе на настроението на човека. Повечето жени забравят за това. Нека цветовете съвпадат във всяка стая, която правите. Ако стените ви са червени, тогава изберете мебелите в тон или с лек нюанс. Цветът е първото нещо, което гостите забелязват.

  1. Лошо осветление

Знаете ли, че лошото осветление може да развали красотата на декора? Важно е осветлението да бъде поставено правилно, според нуждите на помещението. Не използвайте много светлина, за да придадете вид на стаята си. Използвайте осветление, за да подобрите красотата на своя декор.

  1. Прибързано подреждане на стаята

Отделете време за декориране на стаята. Повечето жени просто копират дизайни от списания и уебсайтове. Дизайнът е изкуство, което трябва да се прави по определен начин. Консултирайте се с интериорен дизайнер, ако е необходимо, или ако планирате да го направите сами, тогава планирайте разумно.

Избягвайте горните грешки следващия път, когато обзавеждате дома си и ще постигнете много.

Източник: https://www.sofia.bg.services/pochistvane

Scroll to Top