7 начина да украсите двора – почистване на дворове

Пролетта е най-доброто време да украсите двора си, като започнете с почистване на дворове? Навън е топло, първите цветя цъфтят, изглежда

7 начина да украсите двора със собствените си ръце

И така, ако и вие искате това, което виждате в съседни дворове да краси и вашия, време е да запретвате ръкави. Нищо не идва даром, трябва да положите усилие и да имате желание.

Предлагаме ви да започнете с фирма за почистване на дворове.

Питате се, но как да го направите? Подготвили сме ви цял списък с идеи, които ще ви помогнат да декорирате двора си. Така ще направите правилното впечатление на околните и това място ще е най-приятното, удобно и уединено място за почивка у дома. Така че да започваме.

  1. Добавете студено осветление

Намерете стъклени соларни лампи, които в момента са и хит на пазара. Според нас, това е най-лесният начин да разнообразите частния двор. Само си представете как ще изглежда вашата къща и градина в светлината на малки крушки. Нямате търпение да инсталирате системата? Започвайте тогава.

  1. Създайте „Зелен“ диван

Можете да направите диван от трева в двора си. Това е може би най-якото нещо, което някога сте виждали. Добър начин да си направите естествен диван, на който да седите в двора си, освен това изглежда страхотно. Още по-красиво е, когато тревата на така наречения диван е много добре окосена. Изглежда по-кокетно, но когато диванът е направен от вас и за вас, това означава, че вие сами имате право да решите, колко дълга ще бъде тревата върху него.

  1. Добавете интересни саксии

Ако някога сте търсили в интернет саксии за цветя, вероятно сте забелязали някои интересни опции за себе си. Има саксии на няколко нива, стоящи и на които може да окачите саксии. Саксиите са лесни за правене и по-интересни от обикновена глинена саксия.

  1. Направете креативно цветно легло (под формата на легло, градинска количка)

По принцип всичко, от което се нуждаете е добра предна и задна табла и място за създаване на цветна леха. Ще ви трябват две дъски, които да заровите малко и да засадите цветя между тях. Наистина изглежда добре. Размерът на цветното легло е по избор. Може да използвате всякакви материали – било то метал или дърво. Ние препоръчваме естествената версия за цветното легло.

  1. Боядисайте оградата

Най-якото нещо, което може да впечатли минувача е цветно боядисана ограда. Може да я направите и изцяло в бяло, а дизайнът й да е във формата на глухарче, отнесено от вятъра. Изглежда толкова интересно. Глухарчетата по право може да са с различни размери, което да им придава повече изразителност. Художествената ограда е чудесен начин да разкрасите двора си и се прави супер лесно. Ако не искате никой да вижда рисунката, може да рисувате само от вътрешната страна на оградата.

  1. Направете необичайни пейки, седалки

Ако си падате по външния вид на домашно приготвените кедрови седалки и с най-новото в ръчно изработената мода има милион и пет уебсайта със съвети как да направите, каквото искате, нещата няма да изглеждат сложни. Също толкова лесно и просто, колкото да намерите кедрови пейки за вътрешния двор. Може да ги направите сами и ще е много по-красиво и по-евтино.

  1. Добавете малко цвят

Няма нищо по-скучно от двор, който плавно се превръща в път. Добавете цветни лехи, боядисайте камъчетата по пътеката към къщата си, боядисайте входната врата. Просто добавете цветове.

Е, разказахме ви, какво може да украсите и как да разнообразите вашия двор! Какво направихте, за да превърнете двора си в истинско чудо на природата, вие си знаете, а ако ви трябва съдействие, не се колебайте да ни потърсите на адреса: https://dvorove.com/firma-ceni-pochistvane-dvor.

Източник: dvorove.com

Scroll to Top