Как с актуалните оферти в emag ще пазаруваш по-изгодно

Онлайн пазаруването е мощен конкурент на търговските центрове, ето и как с актуалните оферти в emag може да пазарувате по-изгодно. Толкова е удобно – дори не е нужно да излизате от вкъщи. Този метод спестява много време.

Ако искате да спестите още повече пари, прочетете нашите съвети.

Лайфхакове за онлайн пазаруване

  • Куриерски услуги

Почти винаги се налага да плащате за куриерски услуги, но при поръчка на голяма сума доставката ще е безплатна. Обединете се с приятели, колеги или поканете роднини, за да поръчате нещо заедно. Може би ще намерите съмишленици и стоките ще дойдат при вас безплатно.

Извън града ли живеете? Изберете най-близкия до вас безплатен пощенски клон или пункт за получаване и вземете стоките следващия път, когато сте в града. Основното е да се спазват сроковете за съхранение.

  • Отстъпки за публикации в социалните мрежи

Отзивите на реални клиенти са най-добрата реклама. Затова магазини, салони за красота, фитнес клубове, ресторанти често споделят впечатленията си от услугите в социалните мрежи. И така клиентът получава отстъпка при следващо посещение.

  • Промо код за отстъпка

Ваш приятел също може да ви помогне да получите отстъпка. Например предложете на един ваш приятел заедно да разгледате актуалните оферти в emag.

Освен това много продавачи организират промоция „доведи приятел“. Например, клиент изпраща промо код или връзка за препоръка на приятел, той прави покупка и клиентът получава отстъпка следващия път.

  • Промо кодове

Промо кодът ви позволява да „сведете“ цената до значително ниво на долу. Можете да го получите по различни начини:

  • От самия магазин

Ако имате инсталирано приложение за пазара на вашия смартфон, тогава не пропускайте изскачащите известия. Те съдържат специални оферти и промоционални кодове.

Също така кодовете могат да бъдат намерени в пощенския списък от магазина или на главната страница на сайта.

  • Намерете го сами

Има различни сайтове, които събират промоционални кодове за магазини. Но такива имат и един недостатък – предоставената информация може да е остаряла и кодът за отстъпка няма да работи.

  • Вземете го от блогър

Големите магазини си сътрудничат с инфлуенсъри и им дават отстъпка, като използват специален код, който блогърът споделя със своите последователи.

  • Мониторинг на продажбите

Този метод отнема известно време, но се отплаща.

Например искате да купите лаптоп, чифт обувки или строителни материали. Първо отидете в магазина и проверете цените. След това намерете продукта, който харесвате, на пазара или в онлайн магазина на същата мрежа.

Може да имате късмет и веднага да намерите отстъпка в някой от сайтовете

Много е вероятно да се наложи да почакате. Добавете продукта към вашите „любими“ и периодично проверявайте цената. Цените може да варират в зависимост от мястото и сезона. Рано или късно ще намерите атрактивна оферта за ценен продукт.

Ако нямате време да актуализирате страници всеки ден, тогава специални сайтове и приложения ще направят това за вас. Услугите създават селекция от отстъпки и също така показват промяната на цената за конкретен продукт в различни магазини. Винаги ще знаете за разпродажби и няма да пропуснете най-добрата оферта.

За най-напредналите любители на икономичното пазаруване има услуги за връщане на пари. Принципът на тяхната работа е подобен на банковия. На уебсайта на услугата можете да видите селекция от магазини, специални оферти и продукти за деня. Това са една част от начините да спестявате, чрез пазаруване. Има още много, но като цяло ви съветваме да залагате на актуалните оферти в emag.

Scroll to Top