Наемете услуги по почистване след пожар

От фирма може да поръчате почистване и извозване на отпадъци след пожар, както и други услуги, от които се нуждае жилището за неговото възстановяване. Това е добра услуга на достъпна цена, за която всеки би платил.

Все пак услугите след пожар са доста специфични и трудоемки. Какво още включват те вижте в следващите редове:

Преди да наемете екипи по извозване на отпадъци след пожар, трябва да сте подготвени дадете отговори на някои въпроси. След тях са:

Какво трябва да се направи?

Къде се намира помещението?

Имате нужда от отстраняване на миризми и изхвърляне на боклук;

Премахване на миризмата;

Изхвърляне на боклука и извозване на отпадъци след пожар;

Кога трябва да се направи.

Какво включва почистване и демонтаж

Извършва се цялостно почистване с изнасяне на всички повредени мебели, вещи и артикули. Това ви позволява бързо да постигнете желания резултат и висококачествено почистване.

Наемайки експерти с опит от години, на сайта: tovarniprevozi.bg, може да сте сигурни, че такива са готови да направят следното:

Събиране и сортиране на боклука. Изваждане и извозване на отпадъците, след пожар, както и всичко унищожено от пожар имущество. Това се прави за всички засегнати от пожара помещения. Изнасят се мебели, оборудване, вещи. И всичко това законно се извозва на сметище за рециклиране.

Демонтират се повредени довършителни материали на подови настилки, тапети, стени, тавани, както и конструкции на прозорци и врати.

Извършва се ефективно почистване на повърхности с професионална техника, инвентар и химикали, които са безопасни. Това не е бърз процес, отнема от 3 дни. Измиват се прозорци, стени, тавани, подове, оборудване и др.

Премахва се всичко изгоряло и засегнато от пушек или дим, за да се парира миризмата на изгоряло от помещенията. За целта се използват специални средства и озониране, за да се премахнете трайно всичко.

Какво могат да направят собствениците на изгорели от пожар жилища:

За да помогнете за спасяването на засегнатите помещения и да ги подгответе за предстоящите ремонти може и вие да направите някои неща. Такива може да се сведат до следните стъпки:

Почистете мека мебел от следи от дим и горене: дивани, фотьойли, матраци, килими и мокети. Химическо чистене използва професионални препарати, перална прахосмукачка и друго оборудване. Такова се прилага от професионалните екипи на място, когато пристигнат.

Всеки конкретен случай представлява списък с позиции. Ето защо, кои от тях са подходящи за вас се решава индивидуално. За целта всеки нуждаещ се може да потърси услуги, които го интересуват, като посети този сайт: https://www.tovarniprevozi.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%80.

Scroll to Top