12 причини да планирате почистване на апартамент

12 причини да планирате почистване на апартамент

Една задача, която много от нас често отлагаме или подценяваме е т. нар. почистване на апартамент. Всъщност, редовното и планирано почистване на апартамент е от съществено значение за нашето здраве и благополучие.

Да планирам ли извозване на старите мебели

Да планирам ли извозване на старите мебели

Старите мебели в нашия дом могат да носят със себе си история и специален дух. Въпреки това, с времето те изглеждат износени и използвани. Пред нас се появява въпросът – трябва ли да им дадем нов живот или да ги заменим с нови?

Гълъбите - красиви, невинни, но опасни

Гълъбите – красиви, невинни, но опасни

Гълъбите са едни от най-разпространените птици в градската среда и са известни със своята красота и грациозност. Много хора ги смятат за символ на мира и нежността. Факт е обаче, че зад тяхната невинна външност се крият опасности, които не трябва да бъдат пренебрегвани.

Как да покриете пода на гаража: 10 най-добри материала

Гаражът и 10 най-добри материали за пода му

Гаражът – как да се погрижите за него За повечето собственици на автомобили специалното място за колата е гаражът. В него може не само да оставите колата си за през нощта, но и да прекарате часове в дребни ремонти на автомобили.

почистване на дворове

Пролетта време за почистване на дворове с рязане на дървета

Пролетта е идеалното време за почистване на дворове с подрязване на дървета За градинарите пролетта означава почистване на дворове и резитба на овощните дървета. Може би си мислите, че е достатъчно да отрежете 2-3 произволни клона и дървото ще ви награди с десетки уханни и сладки плодове. Уви, нещата не са толкова прости, колкото изглеждат.

извозване на отпадъци след пожар

Наемете услуги по почистване след пожар

От фирма може да поръчате почистване и извозване на отпадъци след пожар, както и други услуги, от които се нуждае жилището за неговото възстановяване. Това е добра услуга на достъпна цена, за която всеки би платил.

Откъде да започнем почистването на къщата - стъпки за общо почистване и почистване след Кърти чисти извозва

Откъде да започнем почистването на къщата – стъпки за общо почистване и почистване след Кърти чисти извозва

Ако искате хигиенизирането на дома ви да не ви отнема много време и усилия е добре да се организирате и да си направите план, който да следвате. Такъв ще ви помогне да работите ефективно и да постигнете много добри резултати, за възможно най-кратко време. Днес ще ви представим подобен план-график, който може да включите, както …

Откъде да започнем почистването на къщата – стъпки за общо почистване и почистване след Кърти чисти извозва Read More »

Scroll to Top